Miután a régóta Magyarországon élő holland barátom, Stephan van der Lumma kevésbé kedveli a kereskedelmi csatornák főzőcskés műsorait, ma azt mondta, hogy kivételesen ő is főzni fog. Nem, nem olyan extra dologra gondolt, hogy elővesz két banánt, és megmutatja hogyan kell belőle finom brassói aprópecsenyét készíteni… „Begöngyölök pár béékönyszalonnát a virslibe, aztán bekúrom az olajba. Kenhető sajttal megkenem a kenyeret, előveszek metéllőhagymát, aztán rámetéllem. Ajánlom mellé a lágytojástot meg ilyenokokat… de a füstűűtt medvetalp is jó, ha a medve nem lépett előtte parázsba...”
Nos ha valakinek kedve támad, próbálja ki… Nem egy veszélyes recept :D… és ha nem lenne kéznél olaj, amibe be lehet kúrni a virslit, még mindig van egy mentőöv, ami nem a közönség, nem kell telefonálni, nem kell megfelezni semmit… Anyukám a minap vásárolta az itt látható terméket… A feliratra tekintvén, gondolom sertészsír akarna lenni… Olajpótléknak biztos jó… :D
Jó étvágyat!
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
teadrinker13 · http://morzsili.blog.hu 2009.01.17. 12:58:24