Tötyi Blog

Siófok City Life...és ami mögötte van...plusz a szifakák és a makik táplálkozási szokásai bengáli és üzbég nyelven...hogy elég szépen mi miből jön szocpolitilag....

Friss topikok

  • Horváth Krisztina75: Tisztelt blog készítő! Nagy örömömre szolgál,hogy megtaláltam,amit már egy éve keresek.Édesapám H... (2013.12.17. 01:14) Az MNK-győztes csapat tiszteletére
  • kacaj hangosan: eeeez nem semmi :D (2013.07.27. 17:23) Cirka 16 perc...
  • Tötyi: @csacse: Kedves Csacse! Tetszetős blogod van, megtekintettem valamelyik este :)... (2012.11.25. 12:20) Welcome Cards 4. - Gent, Belgium
  • Tötyi: valóban... de nehogy az legyen, hogy miattam nem nyertek, és ezért legközelebb lefejelnek, mint va... (2012.09.23. 16:31) Nyúúú frendc...
  • Herodes: Nagyon szépen köszönöm a blog szerkesztőinek, hogy erre is oda tudnak figyelni! Köszönöm szépen a ... (2011.07.12. 15:18) Happy Birthday Tusi! :)

Népszámlálás

2010.05.18. 21:29 Tötyi

Az MNK-győztes csapat tiszteletére

Kifejezetten tetszett a mai munka a stadionban, kreatívkodtam :). Kishazánkban idén 100 éves a Magyar Kupa, és ezalkalomból a Magyar Labdarúgó Szövetség kiállítást rendez, ahol a győztesek relikviáit mutatják be. Nem vagyok benne biztos, de talán megtekinthető lesz a finálé helyszínén, valamint az MLSZ székházban. A második a tuti. Karesz bá begyűjtött pár régi fotót és újságcikket, mi Judittal kartont és ragasztót, aztán reggel nekifeküdtem két tabló elkészítésének. Nyilván ezekről fotót csinálni nem egyszerű, és nem fogja visszaadni a látványt, de következzen egy rövidke összeállítás az 1984-ben Magyar Népköztársaság Kupát nyert Siófoki Bányász SE tiszteletére :).

Az elődöntőben a Siófok a Tatabánya ellen játszott

A Siófok elődöntős összeállítása

A Tatabánya összeállítása, a csatársorban Kiprich József

A Siófoki Bányász SE: Petykó Márton, Horváth I. László, Tieber László, Szajcz Miklós, Takács László, Kiss Péter, Havasi József, Horváth II. László, valamint Brettner Csaba, Virágh Ernő, Olajos Sándor, Bódi Zoltán, Szabó József, Belényesi László, Málics Gyula. 

A Siófoki Bányász SE a székesfehérvári döntőben legyőzte a Rába ETO-t, ami azért különösen nagy szó, mert csapatunk NB II-es volt.

A csapatkapitány, Bódi Zoltán a trófeával

A Rába ETO elleni döntő két siófoki gólszerzője: Szabó József és Horváth I. László

Karesz bá és a vezetőedző, Szőke Miklós a kupával

Még egy kép a siófoki csapatról, és akik a fenti képről, képekről hiányoznak: Pardavi Károly, Onhausz Tibor, Balázs Zoltán gyúró és Csáti Attila.

...és aztán a végkifejlet, amit összehoztam...

A csapat feljutott az NB I-be, és kiléphetett a nemzetközi porondra: a Larissa ellen játszhatott Szőke Miklós együttese, de a görög csapat 3:1-es összesítéssel továbbjutott.

Nem hinném, hogy a volt siófoki játékosok közül olvasná vagy nézné valaki a blogom, de nagy tisztelettel és szeretettel készítettem ezt a bejegyzést. A tablók a kiállítást követően az MLSZ-ből visszakerülnek majd Siófokra, és a klubházban lesznek elhelyezve valamelyik kiemelt falon. Karesz bá szerint nem lettek jók... hanem szenzációsak :)... Remélem egykori játékosaink is örömmel látják majd viszont a sikersztorit, és nekik is tetszeni fog! :)

Zárásul Marci közreműködésével a mérkőzésről egy videó! 

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://totyi.blog.hu/api/trackback/id/tr512014047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BódiZoltán7 2011.12.17. 13:31:35

Tisztelt Tötyi Blog készítő !

Bódi Zoltán vagyok az 1984-es MNK győztes siófoki csapat kapitánya.
Szeretném magam és volt játékostársaim nevében megköszönni megtisztelő munkáját , amellyel méltó emléket állított közös sikerünknek, a siófoki csapat sportszerető közönségének , vezetőinek és játékosainak egyaránt.

Köszönöm a rendkívül szép és megható emlékeket felidéző összeállítást.

Tisztelettel

Bódi Zoltán

Tötyi 2011.12.17. 23:13:53

Kedves Zoli bácsi!

Nagy megtiszteltetés és öröm, hogy tetszett járni itt a blogon, illetve hogy láthatta a bejegyzést az MNK-győztes csapatról!
Külön öröm, hogy hogy sikerült szép emlékeket felidézni a rövid összeállítással!
Bízom benne, hogy még örülhetünk együtt hasonló hatalmas sikernek!

Nagy tisztelettel:
Bíró Gábor

mvarga68 2011.12.29. 13:55:33

Tisztelt Bíró Gábor Úr!
Mély tisztelettel köszönöm meg önnek ezen blog megszerkesztését és közzétételét minden siófoki szurkoló nevében! Hajrá Bányász!!!
üdvözlettel: Varga Miklós Kaposvárról

ui.:Boldog Új Évet Kívánok!

Tötyi 2012.01.04. 11:22:36

Tisztelt Varga Úr!
Köszönöm én is a reakciót, jó érzés, hogy sikerül vele örömet szereznem minden Siófok szurkolónak! Boldog új évet kívánok én is Önnek ezúton!
Üdvözlettel: Bíró Gábor

Horváth Krisztina75 2013.12.17. 01:14:34

Tisztelt blog készítő!
Nagy örömömre szolgál,hogy megtaláltam,amit már egy éve keresek.Édesapám Horváth József,annak testvére a nagy bátyám a Siófoki bányász kapusa volt Horváth László:) Köszönöm a képeket,nagyon jó visszanézni,s a talált videók a meccsekről amit együtt, vissza fogunk nézni. :)
Üdvözlettel : Krisztina !
süti beállítások módosítása